utorak, 12. kolovoza 2014.

Nails & news!

Heyyyy!
Baš sam se jako uljenila ovih par tjedana! No, nisam baš u potpunosti zaboravila na blog, vratila sam se sa nekoliko ideja za koje se nadam da će vam se svidjeti!
Kao prvo, malo sam preuredila izgled bloga. Čini mi se da jednobojne pozadine izgledaju najbolje jer najmanje odvlače pozornost s teksta a boju uvijek mogu prilagoditi godišnjem dobu (da, meni je to jako bitno :D).
Druga stvar je da sam odlučila promijeniti ime bloga! Iako je Shadow jedan nadimak koji mi predstavlja nešto posebno, teško da će itko iz njega prokužiti da se radi o blogu o nail artu. Zato sam malo zaposlila mozak i trenutno imam jednu ideju u glavi i treba mi vaše mišljenje u komentarima. Ime bi bilo I.R.E.N.A. što je kratica za I Really Enjoy Nail Art. Tako da, molim vas, mi recite u komentarima što kažete na moju ideju! Blogam već skoro 3 godine i zaista bih se željela toga prihvatiti ozbiljno :D
Treća stvar je to da ću se potruditi uključiti društene mreže tako da ćete moći biti u toku samnom na Twitteru i Instagramu! Linkovi za moje profile su ovdje.
I zadnja novost je da od rujna započinjem sa 31 day nail challengem! Već sam ga radila 2012. godine ali od tada je prošlo puno i baš sam se zaželjela nekog challenga. Nemogu vam obećati da ću stići postati svaki dan, zapravo, prema mojem planu, trebala bih objavljivati svaki drugi i nadam se da ću uspjeti u tome!
Ok, sad kad sam istresla dušu :D sad bih vam mogla i pokazati jednu manikuru, tek tako da ne bude baš nijedna slika u ovom postu ;)
I got reaaaally lazy these past few weeks! But, I haven't completely forgot about my blog, I'm coming back with a couple of ideas that I hope you'll like!
First thing is, I redid my blog look a bit. I think that single colored backgrounds look the best because they don't distract you from text and you can always adapt the color to current season (yes, I find that very important :D).
Second thing is, I've decided to change my blog name! Even though Shadow is a nickname that means a lot to me, I don't think that anybody would guess that it stands for a nail art blog. So I got myself thinking and currently I have an idea in mind and I need your opinion in comments about it. The name would be I.R.E.N.A. which means I Really Enjoy Nail Art. So yeah, please, tell me in the comment section what do you think about it! I've been blogging for almost 3 yrs and I want to be serious about it :D
Third thing is, I will try my best to include social networks so you can keep up with me on Twitter and Instagram! Links for my profiles are here.
And, the last thing is I'm starting 31 day nail challenge in September! I did it already in 2012 but it's been long time since then and I really wanna do some challenge now. I can't promise to post everyday, according to my plans, I will post every other day and I hope I will stick to it!
Ok, now since I poured my soul to you :D I can show you a mani as well so this isn't a post without pictures ;)


Koristila sam / I used:
Maybelline mini colorama Party blue
Anny
Essie Lilacism
Essence nail art set Amazing bling bling
dotting tool, saran wrap and kitchen sponge





Hvala na čitanju! / Thanks for reading!
Irena <3

Broj komentara: 11:

  1. Sviđa mi se manikura, a što se tiče imena meni je i Shadow super, ali ako želiš promijeniti nemam ništa protiv ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Svida mi se ime, bas je kreativno <3

    OdgovoriIzbriši
  3. sviđa mi se manikura :D
    i novo ime zvuči super, baš si sretnica što si uhvatila dobro ime :D

    OdgovoriIzbriši
  4. ''I Really Enjoy Nail Art'' - uuuu lajkam jako! :)) Lajkam i manikuru i novi dizajn!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na svakom komentaru, jako mi puno znače! Slobodno pitajte jer uvijek odgovorim ;) / Thank you for each and every coment, they mean a lot to me! Feel free to ask me anything because I always answer ;)