utorak, 17. srpnja 2012.

Trostruka recenzija :D

Nemojte se prepast naslovom,neće biti ništa predugačko.Nakupilo mi se slika još od četvrtog mjeseca pa zato slažem kolaže.
Sviđaju Vam se više kolaži ili nekoliko većih slika?
Kad slikam jednu lijepu,kvalitetnu sliku,onda nemogu prestat.Mogla bih,recimo,cijeli dan provest na trgu,slikajući svoju fotogeničnu macu Bojanu (upoznali ste ju) ali šta vrijedi na blog stavit 145 slika mačke?Vjerojatno bih zaradila samo ogrebotine.Od Bojane,naravno. :D
Skrenula sam s teme...
Za početak,pokazat ću Vam moje olovke za oči:




Kao što ste mogli vidjeti moja kolekcija se sastoji od 8 olovaka za oči.Prva je Maybelline Expert eyes crna olovka za oči.Odlična,postojana i dovoljno masna.Izvrsna za smokey ili cat eyes.
Druga je essence Long lasting C'est la vie tj.srebrna olovka.Kvalitetna je i nemora se šiljiti.
Zatim imamo dvije Metallics olovke;White divine i Lilectric.White divine izgleda kao srebrna olovka na kapcima ali je odlična.Iz mojeg starijeg posta saznali ste da mi je ovo prva olovka i da sam ju nosila stalno.Lilectric je super olovka za mene jer je ljubičasta a ja sam zelenooka ;). Ova olovka je predivna jer sadrži u sebi plavi shimmer koji je vidljiv i pod najmanjom svijetlošću.
 
Ostale četiri olovke su kajal olovke,moje najdrže.Prva je Feel the eclipse.Sivkasta olovka sa shimmerom koji nije vidljiv na kapcima.Kao stvorena za smokey eyes.Zatim Scream green.Moja najdraža olovka ikad!Ovakve jake boje su trenutno moderne i za one koji nisu ovladali tušem ova olovka je must have!! :D Boje limete je i na meni je vodootporna.Ušla sam u more s njom i kad sam izašla,ona je i dalje,nerazmazana,sjala na meni.Treća olovka jest All I want.Olovka boje kože za waterline.O njoj se nema puno za reći osim to da dugo traje.Iiiii zadnja olovka Cool breeze.Divna,petrolej boja no,nažalost,izašla iz prodaje.Kad ju kombinirate sa Scream green dobijete plavu boju a sa bijelom olovkom,tirkiznu.Divotica! :P


Recenzija br.2-essence XXXL shine sjajilo 15 True love.Ovo je zaista true love na prvi nanos.Dugo traje,usnice izgledaju punije,ima shimmer,ljetna je boja,jeftin je...Mogla bih prednosti nabrajati do sutra!Samo je jedna mana...NEMA mane!I'm love in it! :D


Recenzija br.3-S.he french set.Nedavno sam bila u prilici isprobati ovaj set i moram reći da me nije oduševio.Zapravo baš suprotno,zgrozio me!Set se sastoji od laka za nokte boje kože,koji se prvi nanese na nokte.Dobro,ajde,lijepa boja,malo prozirna ali frende moj,koliko je njemu trebalo da se osuši!!Nakon čekanja i čekanja,zalijepim ja naljepnicu (druga slika u kolažu) i nalakiram bijeli lak te pričekam 5 minuta.Onda sam odlijepila naljepnicu i užasnula se;naljepnica je skinula lak sa sredine nokta! -.-'' To se jasno vidi na slici 3,4,5 u kolažu.Makar je pakiranje slatko :)
Jesam Vas izmučila?Potrudit ću se skratit članke!
XoXo,Shadow :)

1 komentar:

Hvala na svakom komentaru, jako mi puno znače! Slobodno pitajte jer uvijek odgovorim ;) / Thank you for each and every coment, they mean a lot to me! Feel free to ask me anything because I always answer ;)