ponedjeljak, 15. srpnja 2013.

Braided pastels

Hey!
Žao mi je što sam pomalo odsutna...iskreno, i nemam volje napisati post a onda kad se prisilim, totalno se ufuram i zapričam i na kraju moram ići negdje pa ga ne napišem do kraja... No dobro, evo me sa jednom pastelnom, proljetnom manikurom s kojom nisam bila skroz zadovoljna zbog točkica; ne sviđa mi se kombinacija boja kod točkica, zelena djeluje bljakasto :D
Da ne duljim, evo i slika..
I'm sorry for being a bit absent every now and then...to be honest, I get lazy and don't want to write a post, then I make myself and start writing it...then I talk too much in it and finally, I have to go somewhere and I haven't finished it yet....  Anyhow, here I am with a pastel, Spring-ish mani I'm not completely in love. I don't like the color combo on dotted nail, green looks ugly :D
And finally, here are the pics..

Koristila sam / I used:
essie Lilacism (swatch)
Maybelline Green Park
SGGM 159
dotting tool




Kako sjaji ovaj Lilacism!! *.*
Na srednjem prstu sam radila pletenicu tj. braid i tehnika mi se čini vrlo teškom. Stalno sam morala popravljati linije i teško je odrediti redoslijed po kojem nižete boju...linkajte mi tutorijal u komentaru ako znate koji dobar za braid manikuru :)
This Lilacism is soo glossy!! *.*
On middle finger I made a braid which I found very hard to do. I kept fixing every line I did and it's really hard for me to understand what is proper order for color painting...drop a link in comments if you know any easy tutorial for braid mani :)

Hvala na čitanju! / Thanks for reading!
Shadow.

P.S.
Imale ste pravo, slika challenga se ne vidi nikome osim meni..nadam se da će se ovaj put pojaviti :)
You were right, nobody except me can't see the 10 days Summer challenge picture...I hope it will show up this time :)


<3

2 komentara:

  1. Meni je mani super... baš nekak pastelne boja, onak nježno.... ma precool su nokti :)))


    veliku pusu ti šaljem,,

    Matea

    OdgovoriIzbriši

Hvala na svakom komentaru, jako mi puno znače! Slobodno pitajte jer uvijek odgovorim ;) / Thank you for each and every coment, they mean a lot to me! Feel free to ask me anything because I always answer ;)