nedjelja, 29. ožujka 2015.

31 day challenge: Day 29 - Inspired by supernatural!

Hola!
Ok, bit ću kratka. Umorna sam. Ovo je bio divan vikend i tako sam sretna što su praznici i što napokon imam vremena za sve što želim!
A sada malo o noktima; manikura je inspirirana Sammynom manikurom i duhovima kao supernatural stvorenjima. Ispala je drugačije s obzirom da imam sasvim drugačiji oblik noktiju ali i dalje mi se sviđa i definitvno ću je opet raditi za Halloween! Ono što mi se ne sviđa su slike. Samo je jedna jer su ostale ispale jako loše. S obzirom da sam radila duhove, stavila sam nadlak da svjetle u mraku i iako je efekt u stvarnost jasno vidljiv, na slikama se jedva primjećuje pa sam odlučila ne uključiti te slike u post. Nadam se da će vam se svejedno sviđati ovaj kratki i slatki postić a sutra ide nešto puno bolje ;)
Ok, I'll be short. I'm tired. This was a lovely weekend and I'm so happy that Spring break is here and that I finally have time to do everything I love!
Let's talk about nails now; this mani is inspired by this one by Sammy and ghosts as supernatural creatures. It turned out differently bc I have a completely different nail shape and size but I still like it and I will definitely do it again for Halloween! The thing I don't like are the pictures. I only have one bc others turned out so bad. Considering I did ghosts, I put on glow in the dark top coat and even though the effect looks really visible in real life, you can barely notice it in the pics so I decided not to include them in the post. Hopefully you'll still like this short but sweet post, something better is coming up tomorrow ;)


Koristila sam / I used:
Maybelline 288
O.P.I Happy anniversary
essence Glow in the night top coat
China Glaze Liquid leather
thin brush



Gledate li seriju Supernatural? Koje biste vi stvorenje odabrale za ovaj challenge?
Do you watch Supernatural? What creature would you choose for this challenge?



Hvala na čitanju! / Thanks for reading!
Irena.

2 komentara:

  1. So cute nails eheh! In the meanwhile, what do you think of following each other? Please let me know! Have a great week! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. pa naravno da gledamo supernatural, kakvo je to uopće pitanje ;)
    super noktići... ni meni ne ide fotkanje lakova koji svijetle u mraku, tako da te razumijem i suosjećam :(
    ali svejedno, i na svjetlu dobro izgledaju :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na svakom komentaru, jako mi puno znače! Slobodno pitajte jer uvijek odgovorim ;) / Thank you for each and every coment, they mean a lot to me! Feel free to ask me anything because I always answer ;)