petak, 8. lipnja 2012.

Swatching :)

Od svoje best frendice Afrodite  nedavno sam dobila ovaj poklončić.Osim kozmetke dobila sam i 2 čokolade ali moj trbuh je radio već recenziju tako da ih nećete vidjeti u postu ;D.Kao da mi je pročitala misli kupila mi je Smart girls get more 44,nedavno recenziran kod Lalice,umjetne noktiće,recenzirala Airy Fairy na Šminkerici i novu essence kajal olovku feel the eclipse.S nekim proizvodima sam oduševljena s nekim razočarana...Saznajte u nastavku!
 Umjetni nokti od Essenca?Click and go?NIKAD ih ne kupujte.U riječ se slažem s AiryFairynom recenzijom jer jedino nokti izgledaju profinjeno i mjenjaju boju ostalo može bit igračka curici od 5-6 godina :P ---> recenzija
Prije nego što sam stavila umjetne nokte svoje sam skratila i nanijela sloj nail hardenera da mi ljepilo ne ide na goli nokat.Moji noktići su izdržali pisanje posta,spavanje,jutarnje spremanje i školu.Onda su počeli otpadati pa sam se naživcirala i stgala ih dole.Ali,svima se sviđalo kako se mijenja boja. ;)


Essence kajal olovka za oči feel the eclipse,krasna tamnosivo-plava olovka sa ljubičastim shimmerom koja na oku izgleda kao ogljen.Totalno bez sjaja.Ali zato je fantastična za smokey eyes.Tako da sve ljubiteljice smokey eyesa,zaputite se u obližnju drogeriju i kupite ovu olovku za 8,90 kn.
Šećer na kraju-lak za nokte :D
Prekrasan lak,treba mu 2 tanka sloja i brzo se suši.Da ne bude zabune,govori se o Smart girls get more 44. :)
Cijena mu je 10 kn.
To je sve zasad ;*
Shadow :)

1 komentar:

  1. Great bog rіght here! Alѕo your website loads up verfy fast!

    What host are yoս the use of? Can I get your affiliate link oո your host?
    I wish my websife loаded up ass fast as yours
    lol

    Ϻy site; twitter guide

    OdgovoriIzbriši

Hvala na svakom komentaru, jako mi puno znače! Slobodno pitajte jer uvijek odgovorim ;) / Thank you for each and every coment, they mean a lot to me! Feel free to ask me anything because I always answer ;)