utorak, 26. studenoga 2013.

Fall stamping!

Hey!
U zadnje vrijeme pečatiranje mi je postalo jedna od najlakših manikura. Zato vrlo često posežem baš za nekim uzorkom kada sam u žurbi a i dalje želim savršene nokte. Većina ljudi misli da nosim naljepnice na noktima jer su svi nokti jednaki i uredni... Zapravo, vrlo sam sretna jer sam ovladala još jednom nail art tehnikom! Ako ste za, mogu napraviti post o tome kako pečatiram, koje lakove i pločice koristim itd..
Lately stamping became one of my favorite manis. So, whenever I'm in a hurry, I'll stamp my nails and they will look perfect. Mostly, I stamp full patterns and they turn out so nice that people think that I have stickers because all of my nails look perfect... Actually, I'm so happy because I learnt another nail art technique! If you would like it, I can make a post about it, how I stamp, which plates and polishes do I use etc...

Koristila sam / I used:
essence Cookie love
essence stampy polish






Hvala na čitanju! / Thanks for reading!
Shadow.

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na svakom komentaru, jako mi puno znače! Slobodno pitajte jer uvijek odgovorim ;) / Thank you for each and every coment, they mean a lot to me! Feel free to ask me anything because I always answer ;)