utorak, 8. travnja 2014.

Review: Maybelline Rocket volum' express mascara!

Hey!
Danas ću vas upoznati sa jednom maskarom! Vjerojatno ste čuli za nju, većina ju i koristi a ako je planirate kupiti nadam se da će vam moja recenzija biti od pomoći.
Today I'll introduce you with a mascara! You probably heard all about it, most of you uses it and if you want to buy it I hope my review will help you.


To je....Rocket volum' maskara!!
Posvuda ju vidim, pa sam je odlučila isprobati a da li je osvojila moje srce saznajte u nastavku :D
It's the...Rocket volum' mascara!!
I see her/it everywhere so I decided to give it a go. Scroll down to find out has she won my heart :D

Kao što možete vidjeti, dolazi u plavom plastičnom pakiranju. Ovaj oblik nije baš najpraktičniji za stajanje ali stane u svaku torbicu. Dobivena količina je 9,6 ml za 60 kn što je sasvim pristojna cijena! Na samoj bočici je nacrtana četkica tako da nemate potrebu otvoriti maskaru i skratiti joj rok trajanja :)
Ajmo sad malo o samoj četkici: zove se jet-glide i ne bi smjela puštati grudice. Nažalost, meni ih pušta i to joj je jedini minus. Mislim da je stvar u tome što su dlačice na četkici prekratke da bi isčešljale grudice i to dovodi do spider lashes efekta. Volumen koji trepavice dobiju je super i to mi se jako sviđa!
As you can tell, it comes in a blue plastic package. This shape isn't very practical for standing but it fits into every purse. You get 9,6 ml for 8,5 eu which is a pretty good deal! You can see how the brush looks like so you don't have to open it in the store and shorten it's duration date :)
Now, let's talk about the product itself: it's called jet-glide and it shouldn't leave clumps. Unfortunately, it leaves them in my case and that is the only thing I don't like. I think the bristles are too short to comb out the clumps so you get spider lashes effect. The volume that your lashes get is amazing and I really like it!


 Evo kako maskara izgleda na mojim trepavicama nakon jednog i dva sloja:
Here's how it looks like on my lashes after first and second coat:



Nakon prvog sloja, trepavice su prilično sljepljene pa definitivno preporučam drugi. Morate biti jako pažljivi da vam se maskara ne otisne na kapak što mi se dogodilo nekoliko puta. Drugi sloj popravi stvari donekle, pri korijenu, trepavice su i dalje spojene. Da izbjegnem grudice, pronašla sam spoj koji djeluje: stavim jedan sloj ove maskare i onda ju isčešljam sa četkicom od L'oreal Telescopic maskare! :)
Također, te iste grudice je vrlo teško skinuti sa trepavica pa maskaru skidajte odstranjivačem za šminku. Izbjegavajte ju za plažu jer će vam se razmazati po licu, a to ne želimo :D
After first coat, lashes are glued together so I recommend a second one. You have to be really careful because sometimes this mascara smudges on your lid. The second coats kinda makes your lashes look better but they're still glued in some places. To avoid clumps, I've found a combo that works very well: I aplly 1 coat of this mascara and then I brush it out with L'oreal Telescopic mascara! :)
The clumps are hard to remove so use a make up remover when taking it off.
Also, don't wear it on the beach because it will smudge all over you face and we don't want that :D


Zaključak:
+ za lijepo pakiranje
+ za odličan volumen
+ za pravu crnu boju
+ za trajanje
+ za dobru cijenu
- za razmazivanje
- za četkicu
- za teško skidanje

Summary:
+ for nice package
+ for awesome volume
+ for great black color
+ for lasting on your lashes
+ for good price
- for smudging
- for the brush
- for hard removal

Sve u svemu dajem joj čvrstu 4! / All in all I give her a B!

                                                            *        *        *        *

To bi bilo sve za danas, nadam se da ste uživale u postu i čitamo se uskoro! :)
That would be all for today, I hope you enjoyed reading this and see you soon! :)
Shadow.

Broj komentara: 8:

  1. Definitivno ju trebam probat, tebi super stoji <3

    ljubim te, <3

    Matea

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam koristila jedno vrijeme i nije mi se baš nešto svidjela. Imam jako svijetle i duge trepavice, ali su nekako, da se tako izrazim, teške, i jako mi je zeznuto da pronađem pravu maskaru da ih održim normalnim cijeli dan. Super si ti ovo sve iskomentirala, sviđa mi se recenzija. Drago mi je da ti odgovara maskara. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jej, hvala puno :D
      probaj novu L'oreal false lash telescopic (onu srebrnu) ili novu od Maybellina (onu žutu s rozim slovima), imam ovu prvu i dosta je dobra a ako želiš neki volumen koji će svi vidjeti probaj ovu drugu ;)

      Izbriši
  3. I also use this mascara and I love it :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. yey, maybelline always comes up with awesome mascaras :)

      Izbriši
  4. prije sam trošila njihove maskare... sad svaki put uzmem neku drugu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. isto vrijedi za mene :)
      essence mi se još čini najbolji :D

      Izbriši

Hvala na svakom komentaru, jako mi puno znače! Slobodno pitajte jer uvijek odgovorim ;) / Thank you for each and every coment, they mean a lot to me! Feel free to ask me anything because I always answer ;)