ponedjeljak, 9. rujna 2013.

Fall wishlist!

Hey!
Jako mi je žao što se ovaj tjedan nismo družili.....ovo je bio jedan od najnapornijih i najuzbudljivijih tjedana ikad! A i ovaj koji je danas započeo će biti odličan :)
Kao prvo, prošli tjedan sam opet postala prvašić....doći u novu sredinu je vrlo teško, uklopiti se još teže! Srećom pa sam komunikativna i brzo sam se skompala sa svima (osim sa dečkima, za njih treba vremena...:))
Škola je započela popodnevnom smjenom koju još nisam okusila pa je bilo dodatno naporno i zbunjujuće u 16 sati biti pozoran i svjestan svega....
A u petak se moj braco (brat <333) oženioooo!!!! Tako sam hepii, i još uvijek pod dojmom :D
Bilo je čarobno, ovo je prvo vjenčanje na kojem sam bila i sve mi je bilo zabavno i predivno!
Oboje su bili predivni a od sada kada vam budem pokazivala manikure na šogoričinim noktima, krasit će ih predivan prsten :)
Petak i subotu se slavilo, nedjelja je ostala za zadaće, pospremanje, sređivanje sebe same pa tako i noktiju a blogić je bio sam :(
Ovaj tjedan je također odlično počeo, došla sam kući i ugledala jedan paketić na stolu! Riječ je o nekoliko sitnica koje sam dobila sa KKCenterhk a recenzija će biti za dva tjedna otprilike, kada napravim planirane manikure ;)
Kao da to nije dovoljno divno, sutra idem u Ljubljanu na koncert Manu Chaa :D Presretna sam i jedva čekam!!
No, sad sam se raspisala o prošlom tjednu a zapravo vam želim pokazati svoju wishlistu!
I'm so sorry for not posting this week...this has been the busiest and the most exciting week ever! And the one that started today is going to be awesome too! :)
First of all, since last week, I'm a first grader again....to come in a new surrounding is very hard but fitting in is even harder! Luckily, I'm talkative so I got on well with everybody :)
School started in afternoon and I've never experienced that so it was very confusing and hard to stay focused 'till 8 pm....
In Friday my brother got married!!!!! I'm so happy and I'm still in that festive mood :D
It was magical, this is the first wedding I've been to and everything was beautiful!
We celebrated in Friday and Saturday, so Sunday was for homework, cleaning, even for nail caring, but I haven't managed to write a post :(
This week started awesome too, I came home and saw a package on my desk!  There are a couple of things I got from KKCenterhk-a and I'll post a review in about two weeks, when I make planned manicures ;)
Like that isn't enough, tomorrow I'm going on a Manu Chao concert :D    I'm soooo happy and I can't wait!!
Well, I'm talking too much, I'll just show you my wishlist!

Tangle teezer - must have za moju tanku i gustu kosu, frizerka me nekidan sa njim počešljala, ostale četke mi se čine kao bodeži poslije njega! / Must have for my thin hair, I combed myself with it the other day and it was so great!

Zara knitted cardigan with sheepskin - presladak, tako mekan <3  /  so cute and soft <3

Essie Chinchily - divna jesenska boja, baš kakvu volim  /  lovely fall color, just perfect for me

Michael Kors rose gold watch - *_________________________*

China Glaze Emerald Sparkle - well, hello perfect winter green! yep, already thinking about winter....

UD Naked palette - ovo je daleka i nedostižna želja, više san...opet sam se zagrijala za make up i nemogu odoljeti ovim savršenim bojama i teksturama, ali cijena me odbija...  /  this  is a big, expensive wish, more of a dream....I started experimenting with make up again and I can't resist these perfect colors and textures, but, there's the price...Hvala na čitanju! /Thanks for reading!
Shadow.

4 komentara:

 1. umjesto tangle teezera kupi cetku za pse jer su iste, a bas cetka za pse je inspirisala tangle teezer.http://www.youtube.com/watch?v=KNossXolnL4

  OdgovoriIzbriši
 2. Gledas beauty i makeup videe na youtubu? :)

  OdgovoriIzbriši
 3. ako gledas beauty videe na youtubeu mozes li onda molim te napraviti kao clanak o svojim najdrazim youtubericama/youtuberima ? moooolim teeeee<3

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. hvala na savjetu i može, napravit ću ćlanak :D

   Izbriši

Hvala na svakom komentaru, jako mi puno znače! Slobodno pitajte jer uvijek odgovorim ;) / Thank you for each and every coment, they mean a lot to me! Feel free to ask me anything because I always answer ;)