četvrtak, 26. prosinca 2013.

Merry Christmas!

Hey!
Sve najbolje svima i uživajte u Božiću i Novoj godini koja slijedi! :)
Danas za vas nemam manikuru nego sam željela popričati o nekim planovima za blog. Obožavam pisati blog, kao da se povjeravam nekoj prijateljici! Nadam se da je i vama jednako lijepo biti u ovom malom utočištu za moje misli :)
Zato bih željela napraviti nekoliko posebnih postova! U jednom od sljedećih dana moći ćete pročitati što sam dobila za Božić, favorite ove godine i room tour! Zapravo, room tour će malo kasnije stići na blog jer želim da soba izgleda savršeno a i voljela bih napraviti video.
Mislim da ću ovdje završiti post, valjalo bi ići spavati :D
All the best to everyone and enjoy Christmas and New Year that is coming! :)
Today I don't have a mani for you but I would like to talk about plans for blog. I love writing this blog, it's like talking to a friend! I just hope that you are having a good time too in this little home for my thoughts :)
That's why I would love to make a couple of special posts! So in these few days you'll find out what I got for Christmas, this years favorites and my room tour! I'm not so sure when I'll post the room tour but I want it to be perfect and it would be great to make a video too.
I think that I will end this post here, I should go to sleep :DJoš jednom, hvala što ste uz mene i sve najbolje za blagdane! <3
Once again, thank you for being here with me and happy holidays! <3
Shadow.

2 komentara:

Hvala na svakom komentaru, jako mi puno znače! Slobodno pitajte jer uvijek odgovorim ;) / Thank you for each and every coment, they mean a lot to me! Feel free to ask me anything because I always answer ;)