srijeda, 14. studenoga 2012.

Glitter and holo mani + rec. :)

Haj! :)
Nisam imala vremena postati ova dva dana,napokon sam napisala sve testove -.- , ali znajte da vaše blogiće redovito pratim :D

Danas ću vam pokazati dva nova laka koja sam danas dobila!
Radi se o essencovim novim nadlacima; Mrs and Ms glitter 12 i Holo toping, please 13.





Slatkiši mali, jel da? :P

Mrs and Ms glitter 13 je ovaj prvi chunky glitter lak. Izgleda kao morska trava ili sirenski rep u bočici međutim na noktu je druga priča. U jednom sloju na noktu ostane 3-4 glittera ako imate sreće 5 tako da je potrebno 2-3 sloja ako želite šareni izgled. Ono što mi se jako sviđa je što mogu sama odrediti smještaj i količinu šljokica na noktu. Planiram nalakirati nokte s tim šljokicama i glittere rasporediti u redove. Vidjet ćete uskoro ;)

Holo toping, please 12 je još jedna nova boja i nova vrsta nadlaka kojom sam oduševljena. Imam sve essencove special effect nadlake osim onog što svijetli u mraku! Vratimo se mi laku... :)
Iako već postoji holo nadlak ( Hello holo) on nije ni blijeda kopija ovog ljepotana. Holografski sjaj je vidljiv i bez sunca i  prekrivanje je fantastično u samo 1 sloju. Boja je nekakva bež-ljubičasta ali pristaje svim tonovima kože.

A sada manikura!! :)

Klik za bolju i veću sliku :)

Koristila sam: O.P.I.-Dulce le leche
                        essence special effect top coat Mrs and Ms glitter 13
                                                                         Holo toping, please 12.
Nakon dva sloja DLL na lijevoj ruci sam kažiprst i srednji prst nalakirala s Holo topingom a ostale s MAMG. Nadam se da razumijete ovakve kratice- to je samo skraćen naziv laka po prvim slovima ;)
Obrnuto sam napravila na desnoj ruci. Još sam dodala jedan crni chunky glitter na nokte s HT,P.

Što vi kažete?  Ja sam oduševljena ovim lakićima i toplo ih preporučam.
Koliko znam NEMA ih u dm-u ali ima u Mulleru po cijeni od 17,90 kn.

Toliko od mene za danas...
Lijepo spavajte, Shadow ;*



2 komentara:

Hvala na svakom komentaru, jako mi puno znače! Slobodno pitajte jer uvijek odgovorim ;) / Thank you for each and every coment, they mean a lot to me! Feel free to ask me anything because I always answer ;)