četvrtak, 13. prosinca 2012.

DIY: a make up box

Hej!
Danas ću vam pokazati jedan DIY koji je vrlo jednostavan i zabavan a za izradu je potrebno sve što imamo u kućanstvu. Ako ste zainteresirani, čitajte dalje! :)

Za izradu koristila sam: rolice toalet papira, kartonsku kutiju kvadratnog oblika, papir za omatanje, tempere i škare.


Prvo sam kutiju oblijepila ukrasnim papirom tj. za omatanje poklona ali možete i kolažem, salvetama, temperama ili vlastitim slikama.
Zatim sam uzela nekoliko rolica i poredala ih u kutiji. U ovu kutijicu ih je stalo 6 i još je ostalo malog prostora kojeg sam kasnije popunila. Željela sam da sve stvari budu vidljive pa sam odrezala 4 rolice; prvu skoro na pola, slijedeće dvije sam jedan centimetar manje odrezala itd. a dvije zadnje tj. u zadnjem redu pustila u pravoj veličini.
Odlučila sam ih (rolice) i obojati temperama ali ne cijele nego samo onaj dio koji se vidi izvana. Kada su se osušile, poredala sam ih u kutiji i posložila šminku.
Tako su odijeljeni labela, baza i tuš, sjajila, olovke za oči, maskare i kistići. U slobodan prostor odostraga sam stavila maramice tako da uvijek mogu obrisati sebe, kistiće ili radnu plohu. U prednji slobodni dio stavila sam šiljilo, olovke za usne (malene) i kistiće za sjenila također malene.
I tako je moj make up dobio u sat vremena nov dom! Naravno, palete tu nisu stale, njih sam na jedno drugo mjesto sakrila ;)

Nadam se da vam se sviđa moj mali DIY projekt i da ćete ga i vi isprobati! U svakom slučaju, mišljenja u komentare :)

xoxo, Shadow

1 komentar:

Hvala na svakom komentaru, jako mi puno znače! Slobodno pitajte jer uvijek odgovorim ;) / Thank you for each and every coment, they mean a lot to me! Feel free to ask me anything because I always answer ;)