četvrtak, 5. siječnja 2012.

L'Oreal True Match Foundation-najnoviji puder(čisto savršenstvo:)

Odabrati pravu nijansu podloge pri svakodnevnom šminkanju težak je zadatak za žene. Rezultati pogrešnog izbora su osjećaj zategnutosti na licu, primjetne linije u borama, loša razmazivost, neprimjerena boja…

L’Oréal Paris nudi rješenje: True Match tekuća je podloga koja se savršeno stapa s bojom i teksturom kože i pritom joj daje prirodni izgled i lijepi ten. A rezultat? Lagan, ujednačen ten za svaku ženu. Prirodni izgled s dodirom savršenosti!


Slika
8 nijansi True Match tekućeg pudera podijeljene su na temelju dva kriterija: ton i boja tena.
Tri tona tena su: hladni (Cold), neutralni (Neutral) te topli (Warm). Nijanse su razvrstane i prema jačini boje tena – od najsvjetlijih (2) do najtamnijih (5). Svaka nijansa proizvoda nosi oznaku gdje slovo predstavlja ton (W, N i C) a broj jačinu boje tena (2,3,4,5).


Slika
Upravo stoga odabir najbolje nijanse za pojedini tip kože više nije problem. True match je tekući puder koji se savršeno prilagođava boji i teksturi kože. Postojan je tijekom 8 sati, jednostavno se nanosi i ne ostavlja tragove. Ujedno hidratizira kožu i vidljivo smanjuje nepravilnosti. Dermatološki je testiran, a cijena proizvoda 105,90 kuna.

Slika
True Match puder u kamenu savršena je nadopuna tekućoj podlozi True Match a koristi se i samostalno jer ujednačuje, matira i prekriva nepravilnosti tena.

Paleta od 5 nijansi True Match pudera u kamenu razvrstana je po istom principu kao tekući puder; prema tonu kože: hladni, neutralni te topli. Nijanse su razvrstane i prema jačini boje tena – od najsvjetlijih do najtamnijih.

Upravo stoga odabir najbolje nijanse za pojedini tip kože više nije problem. Izuzetno fina i glatka tekstura True Match pudera u kamenu savršeno se stapa s kožom i osigurava lako nanošenje za prilagodljivo prekrivanje i savršeno prirodan rezultat. Dermatološki je testiran, a njegova cijena iznosi 79, 90 kuna.


Slika
Za blistav i zdrav izgled potpuna nadopuna liniji True Match je rumenilo True Match Blush. Prvo rumenilo L’Oréal Paris koje se stapa s teksturom i bojom kože. U liniji True Match Blush nalaze se 4 nijanse, a cijena rumenila je 72,90 kuna.

Sviđa Vam se?Imate li ga možda?Ako imate,mi Vam zavidimo!
Do slijedećeg posta,Rainbow <3

1 komentar:

  1. sutra ću vjerojatno kupiti ovaj puder pa ću vam reći kakav je....danas sam ga malo isprobavala i mislim da je jako dobar
    rainbow

    OdgovoriIzbriši

Hvala na svakom komentaru, jako mi puno znače! Slobodno pitajte jer uvijek odgovorim ;) / Thank you for each and every coment, they mean a lot to me! Feel free to ask me anything because I always answer ;)