ponedjeljak, 9. siječnja 2012.

Mat-metallic manikura

Evo jedne kratke i jednostavne manikure.Željela sam postići mat-metallic izgled i uspjela koristeći ove lakiće:
Essence ultra strong-kao podloga
S-he stylezone 185-crveni lak
essence special effect topper-mat nadlak
essence stampy polish stamp me silver 03
essence freestyle & tip painter grape-metallic rocks
Nisam neki manijak za Essencom ali njihovi proizvodi su mi najdostupniji i najeftiniji a imaju odličan omjer cijena-kvaliteta.
1.Nakon nanesene podloge,nanesem 2 sloje S-he crvenog laka i pričekam 10 minuta da se osuši.

2.Zatim nanesem essence mat nadlak i pričekam isto 10 minuta da se osuši i potpuno matira.
3.Sa essence stampy polish silver,povučem kosu crtu preko nokta i ispunim vanjsku prazninu.Nažalost,ovaj korak nisam slikala pa ćete na slijedećim slikama vidjeti 3. i 4. korak zajedno.
4.Da se prikriju neravnine i postigne ugodan prijelaz između mat i sjajnog djela nokta,koristim essence tip painter grape-metallic rocks.

Na kraju očistim višak oko nokta.Zaštitni nadlak se NE nanosi da se ne pokvari mat izgled.I to je to!Jednostavna i kratka manikura koja se može izvesti u raznim varijantama.Slike nisu jako kvalitetne jer nemam baš najkvalitetniji fotoaparat ali ono najvažnije se vidi,a to je manikura ;).Sviđa Vam se kombinacija mat-metallic?Da li volite ovakve pola-pola manikure?
Do slijedećeg posta,
Shadow <3
P.S.Rainbow je trenutno na skijanju,tako da ću do kraja praznika samo ja objavljivati postove.Ako Vam je dosadno i neznate što više pogledati na kompjutoru predlažem Vam ovaj blog --> http://www.afroditacat.blogspot.com/ .Čaos! :*

4 komentara:

  1. Volim svakakve manikure i obožavam eksperimentirati sa lakovima ali, nemoj se uvrijediti, meni se ovo ne sviđa. Dala si si truda ali meni to izgleda malo neuredno :/ Sorry.

    OdgovoriIzbriši
  2. svaka kritika dobro dođe!nije sve za svačiji ukus.priznajem neuredno je.radila sam nabrzinu :))

    OdgovoriIzbriši

Hvala na svakom komentaru, jako mi puno znače! Slobodno pitajte jer uvijek odgovorim ;) / Thank you for each and every coment, they mean a lot to me! Feel free to ask me anything because I always answer ;)