nedjelja, 8. siječnja 2012.

my X-mas gifts

Znam da je Božić već prošao ali ja ću Vam tek danas otkriti što sam dobila.Prije nego što prijeđem na stvar htjela bih Vam reći da sudjelujete u njihovom giveawayiću dok još traje--> http://letspolishsomenails.blogspot.com/2011/12/my-100-followers-giveaway-open.html  evo fotke što sve možete osvojiti-->
A sad moji pokloni!!Balea young Cherry dream-najobičniji labello s predivnim mirisom višnje.Ostavlja usne neodoljivo mekim i punim.Odličan je i vrlo hidratizira kožu.Ocjena 5.

Zatim essence stampy polish silver and white-odlični lakići za štambilj.Bijeli je nešto gušći i bolje ostaje na noktu.Sa srebrnim sam napravila jednu manikuru koju ću Vam predstaviti u slijedećem postu :).Cijena je 14,90.Nemam više što reći,ocjena je 4 zato što mi uvijek ne uspijeva otisnuti uzorak od prve.
 Zatim moja ogrlica.Jako mi se sviđa.Jajastog je oblika i u sredini ima nekakav uzorak,koji mene podjeća na zmaja,i koji se može izvaditi.I da,srebrna je.Prva slika je bez blica a druga sa blicem.Ocjenjivat se tu nema šta jedino možda ljepota a to je onda 5.:D
Essence twins colour base chuck 07-predivna tamno plava i ujedno moj drugi dupe.Identična boja kao i ova je Catrice Pool party at night 410.Nanijela sam ga samo na neke nokte i nakon 2. premaza boja je neprozirna ista kao i u bočici.Ocjena 5+.
I zadnja Essence kajal pencil Cool breeze-''Teal'' boja ili kako je ja zovem petrolej.Najbolja olovka za oči dosad.Samo dva puta trebam povući liniju i boja je potpuna.Dosta je jaka boja i vidi se i mraku.Ne svijetli,ali se u sumraku vidi na očima da imaš ovu olovku.Ocjena je čista 5.
A koji su Vaši Božićni pokloni?dobila sam još i Essence naljepnice za nokte koje su odlične i o njima imam  samo to reći.
Do slijedećeg posta,
Shadow <3

2 komentara:

Hvala na svakom komentaru, jako mi puno znače! Slobodno pitajte jer uvijek odgovorim ;) / Thank you for each and every coment, they mean a lot to me! Feel free to ask me anything because I always answer ;)